Is it necessary?

Vad gör man när man ska packa och har för små necessärer för att rymma schampo och annat prytt? Man syr en ny! Efter mycket huvudbry har jag äntligen lyckas få grepp om hur man syr av hörnen på yttertyg och foder utan att det syns inuti - det krävdes en framgooglad tutorial på engelska för att poletten äntligen skulle trilla ner. Smart som jag är har jag fodrat den med textilvaxduk så det är lätt att torka bort ögonskugga och annat som har en benägenhet att hoppa ut i mina necessärer.
Tyg: IKEA

Ska vi plocka körsbär i min trädgård? =)

Nu närmar sig en tripp söderut med ett obligatoriskt stopp hos världens bästa Kerstin och självklart måste jag sy ihop nån liten present till henne när jag väl har vägarna förbi (vilket inte är ofta). Det blev en klädnypshållare till hennes torkvinda. Det är samma grundmodell som den jag gjorde till mamma för länge sedan, med kardborrefästning, men denna är lite "förfinad".

Tyg: Impulsköp, kommer inte ihåg var

Förutom att hänga tvätten på tork ute är Kerstin väldigt duktig på att baka bröd och vi hade många mysiga "te och mackor stunder" när vi bodde grannar. Igår, då regnet öste ner hela dagen, satte jag mig därför i syrummet igen och skulle bara sy en brödkorg... fast det slutade med 3 olika stora tygkorgar eftersom jag blev helt kär i det svartvita tyget och inte kunde sluta använda det. Man kan aldrig få för många korgar att ge bort =)
Tyger: åhléns

RSS 2.0