Nu tar jag mitt pick och pack och flyttar....

på bloggen alltså! Den nya bloggen hittar du här
http://hobbyisten.wordpress.com

Lite julklappar så här i efterskott

Lovade att lägga upp bilder när julen hade varit så här kommer dom. Tyvärr har jag inga bilder ännu på de 3 olika varianter jag sydde av markeringstäcken till familjens jyckar, men det kommer så småningom det också =)

Mammas axelvärmare stickades på 20mm stickor och det var riktigt trevligt. Stickade dock med två trådar vilket gjorde att det inte räntade lika bra som med en tjockare, men jag blev så kär i färgen att det fick bli på det viset ändå. Axelvärmaren stickades i halvpatent vilket gav en jättetrevlig struktur. Jag får be mamma skicka en manekängbild så man ser hur den ser ut "in action". Oliver tyckte i alla fall att den var väldans skön som kudde.

Garn: Drops Eskimo

Det blev även 2 kaffehuvor till pressbryggare - en beställdes av min kollega Maria och en åkte till Arvidsjaur. Jag hoppas de kommer till användning!
Tyg: IKEA

Jag är inte bara lärare....

Idag har jag vigat mina vyer, klivit ut ur syrummet och försökt leka inredningsdesigner, vilket efter en hel dag ledde till följande slutsatser:
  1. Det tar massor av tid (och då menar jag verkligen jättemassor)
  2. Det kräver stora mängder kaffe
  3. Denna typ av verksamhet skall icke bedrivas i mindre samhällen
Har man så man kan då gör man som man vill och har man inte det... tjaa, då gör man som Kajsa Warg - man tager vad man haver.
Sovrummet är det enda rum som jag inte riktigt trivs i, eftersom det känns som att jag nyss har flyttat in och bara hunnit kasta in sängen, så därför fick fokus ligga där men även vardagsrummet fick sig en liten uppfräschning. Allt jag ville ha fanns dock inte men det blev iaf nya gardiner, nya lampskärmar och nya kuddar samt en upphängning till tavlan jag fick på "mig" av Evve i julklapp. Nästa vecka ska jag ääääntligen färdigställa den gigantiska klockan jag fick av Evve förra julen (skämmes!), för då kommer min metallicfärg (till den gigantiska spånskivan) som jag har beställt på färgaffären och sen saknas "bara" några byråer och en tavla som var för stor för att rymmas i en kombi (!). Sen kommer jag nog trivas så mycket att jag spenderar all min lediga tid i sovrummet... i alla fall tills jag köper den nya soffa jag går och längtar efter =)

SOVRUMMET FÖRE    SOVRUMMET EFTER
"MIN" TAVLA VARDAGSRUMMET NYA GARDINER KÖKET (inget nytt)

Nu ska jag krypa ner i soffan med ett stort glas bapelsinsaft och sticka på Kerstins
present (som förr var en nyårspresent och innan dess var en julklapp)

RSS 2.0