Nytt år, nya projekt =)

Det har gått superlänge sedan mitt förra inlägg, men jag har helt enkelt varit så upptagen med mina olika projekt och jullovsbestyr så jag har inte haft tid. Hur som helst har jag fyllt på förråden med både tyger och garn. Lyckades pricka in rea på tyger när jag och mamma tog en spontantripp till IKEA och shoppade många många meter i alla möjliga färger och mönster. Vad det ska bli av allt tyg har jag ingen aning om, förutom en fåtölj som behöver nya kläder, men det är nog inget problem att hitta på nya projekt.

I julklapp fick jag dessutom en hel hög med garner och inte vilka som helst utan EXAKT de jag hade önskat mig *wiii* Senil som jag är har jag ju så klart glömt bort exakt vad jag skulle ha allting till men det är nog inte heller något problem =) Jag har lyckats virkat en socke (den andra är på G) som jag redan älskar och har börjat på en mössa utan att veta riktigt hur jag ska göra den... men det är ju ingen ovanlighet =) Attans också att ledigheten slutar nu så jag inte kan pyssla på heltid, för det skulle inte vara svårt att fylla dygnets alla timmar här hemma.

Tyvärr glömde jag min kamera i husvagnen uppe i fjällen där jag spenderade mellandagarna så foton på mina alster får vänta lite.


RSS 2.0