Sommarfärger

Eftersom mina höstsockar känns så deprimerande malplacerade har jag lagt de på hyllan ett tag och gått över på ljusa och härliga sommarfärger istället =)
Snubblade över det läckra Zauberball-garnet och var bara tvungen att testa det på en virkad sjal, efter att ha sett Saltflingans läckra Tony Irving sjal:
Min inspiration
Har aldrig gjort en sjal förut och därför tyckte jag att den modellen var ytterst lämplig - både för att den är enkel och för att man kan bestämma hur stor man kan göra den allteftersom man virkar (läs: sluta när man är less och då är den klar). Än så länge ser det bara ut som en trekantig grytlapp, men förhoppningsvis växer den exponentiellt de närmaste dagarna =)
Garn: Zauberball - Durch die Blume (2079)

Vårpresent till mammaledig!

För ett tag sedan hälsade jag på min mammalediga kollega hemma i hennes kanonfina hus. Det blev en god lunch följt av massor av prat - oj, vad jag har saknat henne på jobbet i år! Som tack för inbjudan sydde jag kvällen innan 2 presenter för att underlätta sommarens utflykter med kidsen; en väska (modell dagisväska) och ett blöjfodral i matchande tyg. Förhoppningsvis kommer de till stor användning.

Tyg: IKEA

RSS 2.0